Beskytt passordene dine og sensitiv informasjon

Med Kaspersky Protection-utvidelsen for nettlesere får du sterkere passord og beskyttelse av den sensitive informasjonen din. Som standard oppdager utvidelsene dupliserte passord, sjekker styrken til passordene dine og sikkerheten til kontoene dine på nettsteder i tillegg til å gi et virtuelt tastatur på skjermen for å beskytte passordene du skriver inn i påloggingsskjemaer.

Merknad: Kaspersky-programmet overvåker ikke passord eller viser passordinnstillinger hvis du har installert passordbehandling.

Slå oppdagelse av dupliserte passord av/på

Slå sjekking av passordstyrken av/på

Som standard vises et virtuelt tastatur automatisk på skjermen når du velger et passordfelt i nettleservinduet.

Slå visning av det virtuelle tastaturet av/på

Du kan åpne det virtuelle tastaturet manuelt i nettleseren.

Åpne det virtuelle tastaturet manuelt

Du kan bruke det virtuelle tastatur på følgende måte:

Viktig: Det virtuelle tastaturet kan ikke beskytte de personlige dataene dine hvis nettstedet du sender data til, er blitt hacket.

Se også

Beskyttelse for passordene dine og sensitiv informasjon